Włącz się! Akademia lokalnych liderów

Fundacja Świętego Kiliana w Skierbieszowie realizująca projekt WŁĄCZ SIĘ! Akademia Lokalnych Liderów współfinansowany przez Szwajcarię w ramach Szwajcarskiego Programu Współpracy z Nowymi Krajami Członkowskimi Unii Europejskiej zaprasza do udziału w konkursie otwartym „WŁĄCZ SIĘ”, którego tematyką jest aktywne włączanie się w życie publiczne oraz promocja partycypacji obywatelskiej w życiu publicznym. W ramach konkursu można składać prace wykonaną dowolną techniką (fotografia, grafika komputerowa, rysunek, krótka forma filmowa, komiks).

W konkursie mogą wziąć udział wszystkie osoby zainteresowane z terenu Polski i Grecji w tym osoby niepełnoletnie.

Formularze zgłoszeniowe wraz z wykonaną pracą można przynieść osobiście oraz przesłać pocztą na adres biura Fundacji Świętego Kiliana, ul. Parkowa 4, 22-420 Skierbieszów.

Termin nadsyłania zgłoszeń upływa dnia 31 marca 2013 roku. Decyduje data wpływu zgłoszenia. Zgłoszenia przychodzące po tym terminie nie będą brane pod uwagę.

Nadesłane prace będzie można oglądać i oceniać na stronie internetowej projektu WŁĄCZ SIĘ! Akademia lokalnych liderów” od 2 do 23 kwietnia 2013 r. tj. www.skierbieszow-wlaczsie.pl

Autorzy 20 najlepiej ocenionych prac przez Internautów i Komisję konkursową otrzymają dyplomy za udział w konkursie oraz drobne upominki.
Za zajęcie I miejsca w konkursie autor najlepszej pracy otrzyma jako nagrodę aparat fotograficzny
Za zajęcie II i III miejsca w konkursie autorzy prac otrzymają zestawy książek,.

Formularz zgłoszeniowy i regulamin konkursu są dostępne na stronie: www.fundacja-kilian.pl oraz www.skierbieszow-wlaczsie.pl

Prosimy o zapoznanie się z regulaminem konkursu oraz wypełnienie i nadsyłanie formularzy zgłoszeniowych w nieprzekraczalnym terminie do 31 marca 2013r.

Zapraszamy serdecznie do wzięcia udziału w konkursie!

czerwiec 2018